Vil du være med til at vedligeholde Røverknolden?

"Røverknoldene” vedligeholder naturlegepladsen Røverknolden!

Røverknolden passes og plejes af frivillige – som kalder sig selv ”Røverknoldene” - og du kan blive en del af dette røverarbejdsfællesskab! Det er slet ikke så farligt, som det måske lyder! Tværtimod

sansesti-005Der bliver afholdt 1 til 2 fælles arbejdsdage om året. De ældste, meste dristige og alle modigste af ”Røverknoldene” fra Rebild Borgerforening sikrer, at der bliver indkaldt til arbejdsdagene. Og der er altid arbejdsopgaver nok at gå i gang med, uanset om man er lille eller stor, håndværker eller kontormus.
roverknoldene

Arbejdsopgaverne kan være alt fra almindelig oprydning, udskiftning af træ og sjækler, udskiftning af tovværk, maling af redskaber og ”øjne i skoven”, pudsning af Rakkerens næse(!), montering af nye redskaber eller hjælp til bagning af boller/kage eller hjælp til maden til den fælles frokost! Kort sagt kan alle bidrage.

Arbejdsdagene er præget af god stemning med højt til loftet (!) - og der er altid sørget for en god lang fælles arbejdsfrokost undervejs. Alle arbejdsdage ledes i øvrigt af en sjakbajs fra Naturstyrelsen, som medbringer alt nødvendigt udstyr og som er garant for at pladsen lever op til de gældende sikkerhedskrav.

sansesti-009

Har du lyst til at··være med i de fremtidige aktiviteter på pladsen, så meld dig til ”Røverknoldene” ved at sende en mail til·svjbr [snabela] nst.dk. Så vil du automatisk blive indkaldt til arbejdsdagene og blive en af ”Røverknoldene”!

Vel mødt!